Het einde van het jaar is in zicht en net zoals elk jaar is het weer veel te snel voorbij gegaan. In 2011 is er veel gebeurd maar niet zo speciaal meer dan andere jaren! Ons klein landje is in 2011 wel recordhouder regeringsvormen geworden en de wereld is weeral verlost van enkele misdadige leiders zoals Kadhafi en Bin Laden. In vele overzichten worden vooral de ergere momenten van het voorbije jaar vermeld maar overwinningen zoals Basta bij de belspelletjes worden vooral vergeten.

2011De momenten van 2011 die het langste bij blijven is het drama van pukkelpop en in Fukushima niet alleen vielen er bij deze momenten onverwacht heel wat doden en gewonden maar het is vooral de manier waarop dat dit is gebeurt. Het weer in 2011 was er ook eentje om niet snel te vergeten, een extreem warme lente, een natte zomer, een droge herfst en een winter die niet aan winter doet denken.

Wat valt er dan te verwachten voor 2012? Waarschijnlijk hetzelfde als het voorbije jaar maar in een andere vorm. Ergens zal er oorlog zijn, er zal protest zijn tegenover regeringen die het niet goed doen, sportevenementen zullen gewonnen worden en rampen zullen over heel de wereld weer voorkomen. Ochja zo blijft de wereld draaien! Oh ja, en ik begon te bloggen. Ook niet niks hé.