Die snotneuzen van tegenwoordig he! Zoals jullie misschien al wel hadden kunnen vermoeden, is er hier een en ander op mijn blog verschenen dat niet volledig strookt met mijn gedachtengoed. Pas op, niet dat ik de jeugd geen gezellige bijeenkomsten gun zoals Tomorrowland, of dat ik iets heb tegen de fijne voorkant van het genoemde model, maar om er nu een liederlijk bericht aan te Hackedwijden, dat gaat me toch wel iets te ver! Mijn blog werd dus gehackt, of hoe noem je zoiets? Ja, gehackt zeker he? Er was nog iets over op televisie onlangs. Nu voel ik me toch wel een beetje simpel hoor… Ik probeer altijd veilig online te zijn; maar soms; ja soms maakt een mens een domme fout hé. 😉

De schuldige is natuurlijk mijn kleinzoon: dit jaar wordt hij 18 en hij kent veel meer van computers dan ik. Ik heb deze laptop eigenlijk ook maar gekocht omdat de kleinkinderen vonden dat ik mee moest met mijn tijd. Ik heb dan zo’n simpele cursus gevolgd, en ze hebben dit hier voor mij klaargemaakt zodat ik makkelijk kan bloggen. Maar onze Danny dacht mij eens goed liggen te hebben natuurlijk met zijn flauwekul hier te posten op de voorbije familiefeesten. En ik maar denken dat hij gewoon vond dat ik zo’n “coole” laptop gekocht had.

Ik hoop dat ik inmiddels niet teveel van mijn trouwe lezers verspeeld ben, omdat ze geschoffeerd waren door een van de berichten. Het is voor mezelf wel een goede les. Ik heb een wachtwoord gezet op mijn laptop nu, en ik zal niet te snel meer alles zomaar laten open staan! Ze hebben die dingen niet uitgevonden voor oudere mensen hoor, ai ai ai…