Echt een geweldig weer is het nog niet geweest in 2012! Een paar vrienden van mij vertrokken afgelopen weekend op skivakantie maar moesten omrijden toen ze de Mont-Blanctunnel door wilden wegens lawine gevaar! Nochtans herinner ik mij dat het niet zo’n uitstekende tijd is om te gaan skiën omdat er in vele skigebieden maar amper sneeuw lag… hoe het weer toch kan keren!

rotweer regenHier in België is het al niet veel beter met hevige windstoten en regen dat maar niet lijkt op te houden.  Zal er nog sneeuw komen deze winter of moeten we wachten tot de zomer? Je weet nooit met de opwarming van de aarde de afgelopen jaren! Wie weet is het gedaan met de aarde in zijn geheel of op zijn minst zoals we kennen. Want de voorspelling van de Maya’s kan nog altijd uitkomen ergens in december 2012…

Ik ben trouwens curieus of er al enig onderzoek naar is gedaan zoals in de gelijknamige film ‘2012’ omdat de regering de voorspellingen van de Maya’s gewoon naast zich laten liggen en verder doen met hun consumptiemaatschappij. Ik lig er niet zo wakker van, ik laat alles op mij afkomen en probeer te genieten in deze barre omstandigheden!